Diensten

Technische installaties

Voor zowel eigentijdse gebouwen als renovaties ontwerpt Becks de technische gebouwgebonden installaties in de breedste zin van het woord met altijd in het achterhoofd:

–            de wensen en (duurzaamheid) ambitie van de opdrachtgever;

–            en optimaal leef- en werkcomfort;

–            en laag energieverbruik, eventueel energieneutraal;

–            gemakkelijk onderhoud van de installaties

 

Infrastructuur

In samenhang met de gebouwgebonden installaties van de gebouwen, ontwerpt Becks de infrastructuur van de terreinen, waarbij een optimale communicatie tussen de installaties gerealiseerd wordt.

 

Meet- en regeltechniek

Door het goed op elkaar afstemmen van alle technische installaties van gebouwen en door optimale inregeling, realiseert Becks voor opdrachtgevers besparingen tot 30% op het energieverbruik.

 

Warmte Koude Opslag 

Becks ontwerpt al sinds de jaren tachtig WKO installaties, en is dan ook een ervaren in het werken met de BRL 11000-01 en BRL 6000-21 systematiek.

 

Overige natuurlijke energiebronnen

Becks heeft een grote ervaring opgebouwd op het gebied van natuurlijke energiebronnen. De ontwerpen zijn gebaseerd op beproefde technieken, waarvan bij het bureau veel kengetallen zijn opgebouwd.

 

Multidisciplinaire projecten

Voor complexe technische vraagstukken bij multidisciplinaire projecten, biedt Becks geïntegreerde oplossingen.

 

Duurzaamheid

Voor zowel kleinschalige als grootschalige projecten, zowel voor nieuwbouw als renovatie, kan Becks een Totaal Energieplan Duurzaamheid ontwerpen, dat voldoet aan alle wensen van de opdrachtgever en wet- en regelgeving. De opdrachtgever krijgt door middel van duidelijke rapportages gedetailleerd inzicht in het rendement van de investeringen.

 

Technical Due Diligence (TDD)

Een TDD onderzoek richt zich op het vaststellen van de juistheid van de aan de potentiele koper gepresenteerde informatie omtrent alle gebouwgebonden installaties, waarbij risico’s en de daarbij behorende financiële consequenties in kaart worden gebracht. De resultaten van een TDD-onderzoek worden vastgelegd in een schriftelijke rapportage die onmisbaar is bij de definitieve aankoopbeslissing.

Ons bureau heeft al diverse TDD-onderzoeken uitgevoerd, waaronder hotels kantoren en industriële panden.

 

Zou u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.